Звернення та відповіді

Відповідь МОЗ України “без відповіді” (Частина 3).

 Це дивно, але так буває.

Майже 10 місяців ми чекали на відповідь  МОЗ України щодо рекомендацій позаштатного спеціаліста МОЗ України зі спеціальності «Дієтологія» Швеця О.В., про яку я писала в “З чого все почалось, продовження. (Частина 2)” . Вирішено було написати знов листа з проханням надати інформацію щодо порушених нами питань, якщо МОЗ України її вже має, а раптом про нас вже ї забули?  І, диво, отримали відповідь від МОЗ України, і ніби все добре, але в листі чомусь були відсутні додатки! Додатки, які і є відповіддю на порушене нами питання. Ось така “відповідь без відповіді”, нажаль.

1МОЗ без додаткыв

Зв’язатися з виконавцем не вдалося, або зайнята лінія, або не відповідають. Скаржитися на гарячу лінію МОЗ України не вважали за потрібне, хотіли напряму попрохати надати додатки, якщо випадково забули. Тоді знов в січні 2017 року написали листа до МОЗ України з проханням надати повну інформацію і поясненням ситуації з попереднім листом, який від них отримали.

Міністерство Охорони Здоров’я України

вул. М. Грушевського, 7, Київ, 01601

Дроздової Ельвіри

Доброго дня!

 

На моє повторне звернення до МОЗ України від 03.11.16 р. № Д-14182 я отримала відповідь № 04.0115/Д-14182/13749-зв від 02.12.2016 р., але, на жаль, в листі не було додатків, й питання мого звернення залишається відкритим.

Прошу все ж таки надати інформацію,отриману від позаштатного спеціаліста МОЗ України зі спеціальності «Дієтологія» Швеця О.В., яка і є відповіддю по суті порушених мною питань.

З повагою, Дроздова Е.Р.                                       «_____» ___________2017р.

Цей лист МОЗ України отримали 24.01.2017 згідно поштового повідомлення, яке прийшло на поштову адресу активіста нашої ініціативної групи, тому що саме вона відправляла цей лист на моє прохання.

пошт повыдом до МОЗ №2

 І знову МОЗ України мовчить.  Але яке ж терпіння треба мати? Ми маємо право отримати відповідь згідно діючого законодавства України. Ость тоді була складена скарга до МОЗ України,  частина активістів вирішила все ж таки, окрім скарги, спробувати знов зв’язатися з виконавцім “відповіді без відповіді” в МОЗ України.

1скарга до МОЗ підписана

Лист було відправлено рекомендованим з описом 11 квітня 2017р.

опис до листа МОЗскарга

Сподіваюсь, що ми офіційно все ж таки отримаємо ті додатки й потрібну інформацію. Одному активісту вдалося зв’язатися з винонавцем “відповіді без відповіді”, але за його словами відповідь мала бути з додатками, обіцяв надіслати їх знову. Подивимось, я вже ” не вірю!”, тому скаргу й надіслали.

При використанні інформації  будь-якого виду з цього ресурсу посилання на цей Проект є обов’язковим.

Продоження буде, обов’язково .

 

2 thoughts on “Звернення та відповіді

Залишити коментар